Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Gipsane bermude!!!

Gipsane bermude!!!

 

Gipsane bermude su jedan od najpopularnijih i najdelotvornijih body-wrap tretmana i odlično rešenje za korekciju obima struka, skidanje celulita, pomaže kod otečenih nogu i stomaka, lokalizovane masnoće i neelastičnosti kože.  Aktivne supstance koje su odgovorne za rešavanje ovih problema su:

  • silicijum – ima ulogu u stvaranju kolagena
  • magnezijum – izuzetno važna komponenta za učvršćivanje tkiva
  • bakar – ima ulogu u stvaranju elastina
  • gvožđe – pruža očuvanje mlade kože i tonusa
  • cink – vezuje slobodne radikale

Aktivne supstance gipsanih bermuda delujući međusobno učvršćuju kožu, podižu joj tonus, daju joj elastičnost, i što je najbitnije, tope masne naslage uzrokovane prisustvom toksina u organizmu. U toku tretmana tretirano područje se oslobađa viška slobodnih radikala i znojenjem se izlučuju, tako da je efekat vidljiv već nakon prvog tretmana. Takođe, podstiče se protok limfe, što dovodi takođe do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži. Ovim se vrši detoksikacija kože. Može se kombinovati sa anticelulit masažama ili ručnom limfnom drenažom. Gipsane bermude su tretman koji je veoma pogodan za lokalizovana mesta, kao što su bokovi, zadnjica, butine, stomak. Za vreme tretmana nanose se preparati u obliku oligoelemenata koji učestvuju u borbi protiv upornog celulita i štetnih materija.

Preporučujemo da se tretman radi u seriji od 5-6 tretmana na 5 dana, u zavisnosti od stanja celulita i viška tečnosti. Posle ovog tretmana ne preporučuje se tuširanje u narednih 3h, jer aktivne supstance gipsanih brmuda i dalje deluju. Za bolje rezultate preporučujemo kombinaciju gipsanih bermuda sa ručnom masažom ili drenažom.

ABOUT AUTHOR

Jovana Redžić

NO COMMENTS

Comments are closed.