Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Lipoliza ***NOVO***

Lipoliza ***NOVO***

Lipoliza je najnaprednija nehirurška tehnika u smanjenju masnih naslaga. Lipoliza sigurno i brzo eliminiše najtvrdokornije masne naslage na telu koje je teško eliminisati samo dijetom i vežbama. Tretman koristi dokazanu i efikasnu kombinaciju enzima za rastvaranje masti u lokalnim delovima lica i tela.

Tretman lipollize podrazumeva ubrizgavanje uz pomoć injekcije, Phospatydil cholin i Dezoksipholat, enzime koji se već duži period koriste u medicini kod podsticanja jetre na čišćenje krvi od masnoća i kod prevencije masnih ugrušaka u krvi. Prilikom primene, aktivne supstance dovode do pucanja membrane masnih ćelija u tretiranoj zoni i do izlivanja njihovog sadržaja u okolno tkivo. Razložena masnoća se prirodnim putem trajno izbacuje iz organizma, a tretirana zona postaje vidljivo vitkija.

Tretman lipolize se sastoji iz aplikacije lipolitika mikroinjekcijama direktno u masno tkivo tretirane regije. Postupak same aplikacije je bezbolan, ali se nakon 15 minuta javlja osećaj peckanja, blagi otok, crvenilo ili modrice na mestu uboda. Nakon dva sata nestaje crvenilo i bol.

Jedna regija se tretira sa 3-4 tretmana, do postizanja željenog efekta. Proces razgradnje masnih ćelija je spor, a lipolitik deluje na kožu tako da je i dodatno učvršćuje i ne dozvoljava nastanak viška kože nakon topljenja masnih naslaga.

Lipoliza nije metod mršavljenja, već metod oblikovanja tela. To znači da je namenjen osobama koje imaju gotovo normalnu težinu, hrane se normalno i vežbaju, ali i dalje nisu zadovoljne svojim izgledom zbog nagomilanih masnih naslaga na određenim delovima tela koje se teško skidaju.

ABOUT AUTHOR

Jovana Redžić

NO COMMENTS

Comments are closed.