Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

O nama

U zdravom telu zdrav duh

img_72001

Your Majesty Salon&Day Spa je otvoren u januaru 2014. godine. Kada sam odlučila da otvorim salon, želela sam da to bude nešto više od klasičnog kozmetičkog salona, želela sam kozmetički salon u kome će se svi osećati dobrodošlo i konačno gde će svi biti tretirani po individualnim potrebama, jer smo svi različiti.

Your Majesty Salon je pravi raj za relaksaciju i opuštanje. Dozvolite da se o Vama brinu sertifikovani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom donetim sa luksuznih kruzera. U saradnji sa više kompanija, uspeli smo da napravimo savršeni spoj lepog i korisnog u svetu lepote i napravimo novi brend i kod nas.

Ako se pitate šta od tretmana je najbolje za Vas, mi ćemo Vam rado pomoći u izboru koji odgovara isključivo Vama. To je upravo naš cilj, da naši klijenti postignu željeni rezultat i budu zadovoljni našim uslugama.

Svi tretmani su bazirani na idividualnim potrebama klijenta, bilo da se radi o zdravlju, lepoti, jačanju imuniteta, ishrani, detoksikaciji, gubitku kilograma, borbi protiv starenja, akni, celulita…Nudimo Vam besplatne konsultacije kako biste mogli da odaberete tretman koji baš Vama odgovara.

Saradnici koji čine naš brend su: Renergique, CND, EzFlow, MSF Pharm. Škola, iskustvo i obuke: Srbija, Holandija, London, Majami. Your Majesty Salon & Day Spa će Vam pružiti besprekornu profesionalnu uslugu sa osmehom jer Vi zaslužujete da Vas tretiraju kao Vaše Visočanstvo.

Naš tim eksperata

Zaplovite okeanom i osetite energiju Your Majesty Salona!
Nina
Make up artist
Please specify image url

Dodjite i uverite se u kvalitet naših usluga.

Jovana
Manager
Please specify image url

Pružite Vašem telu osećaj veličanstvenosti jer to i zaslužuje.